• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color

ذره‌بين

ادامه مطلب...
 

داستان

ادامه مطلب...
 

معرفي كتاب

ادامه مطلب...
 
برگ نخست
لیمو عمانی غذا را نخورید! چاپ ارسال به دوست
امتیاز: / 0
بدعالی 
19 دی 1395 ساعت 05:00

 لیمو عمانی در غذا همانند اسفنج عملکرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب می‌کند.

لیمو عمانی در واقع به عنوان طعم دهنده‌ طبیعی و مصلح به غذاها مخصوصا خورش ها افزوده می‌شود تا در هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند اما این ماده همانند اسفنج عمل کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب می‌کند.

لیمو عمانی چربی ها و اسیدهای چرب را جذب می کند، به همین علت توصیه شده است از مصرف لیمو عمانی داخل خورش ها و برخی از غذاها به خصوص غذاهای چرب مانند قرمه‌سبزی، قیمه و آبگوشت  پرهیز شود؛

این موضوع بخصوص برای گروههایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند اهمیت بیشتری دارد، چرا که مصرف این لیمو عمانی‌ها باعث افزایش چربی خون و بیماریهایی از این دست خواهد شد.

کارشناسان توصیه می کنند این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود چراکه با این کار اثر گذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود چراکه در این صورت تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.

 منبع: سایت موعود

نظر
افزدون جدیدجستجو
نوشتن نظر
نام:
Website:
عنوان
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Security Image
Please input the anti-spam code that you can read in the image.

Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved.

 
< بعد   قبل >

 

مستور

آخرین نظرات

فروشگاه اینترنتی

 

همسايه‌ها


  

خبر خوان



سبز آبی

ادویه‌ای که هم می‌کشد و هم زنده می‌کند!
جوز هندی سال های سال است که به خاطر فواید دارویی و نیز طعم و عطر دلپذیرش مورد استفاده قرار دارد. افزودن دانه جوز هندی به برنامه غذایی فواید زیادی دارد از جمله افزایش فیبر و مواد معدنی غذا. اما به یاد داشته باشید که مصرف بیش از حد توصیه شده جوز هندی عوارض جانبی ایجاد می کند.
ادامه مطلب...